PROSZEK KAKAOWY

– Barwa – brązowa
– Smak – swoisty bez obcych smaków i zapachów
– Zapach – kakaowy, bez zapachów obcych
– Tłuszcz – 10-12%
– Obecność szkodników i ich pozostałości – brak
– Pestycydy – nieobecne
– pH – min 7%
– Pestycydy – nieobecne
– Obecność GMO – produkt wolny od GMO
– Liczba kwasowa, mg KOH/g max. – 3,5
– Wilgotność – max 5%
– Ogólna liczba drobnoustrojów – max 30.000/g
– Bakterie Coli – nieobecne w 0,1g
– Pleśnie i drożdże – max 100/g
– Salmonella – nieobecna w 25g
– Zanieczyszczenia ciałami obcymi – brak

mleko w proszku pełne, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku, proszek kakaowy, kakao naturalne
mleko w proszku pełne, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku, proszek kakaowy, kakao naturalne